Min kæreste og jeg elsker god mad, og elsker at tage ud at spise. Vi kan spare op længe for at kunne komme ud at spise på nogle af de lidt dyre resturanter. Og især når den ene har fødselsdag, så skal det fejres et lækkert sted, og min fødselsdag var ingen undtagelse. Vi havde nemlig besluttet at tage på
Pasfall og spise. Det var bare super lækkert og kan helt sikkert anbefales. Vi valgte en 5 retters menu, med vinmenu til.
Vi startede med koldpocheret laxefilet med æggecreme & rigtige æg fra Stokkebye Caviar,
spinat & salater.
Storebælts torsk a la fish n´ chips med sprøde kartofler & cremet kartoffelsifon
Stegt andelever med rødbede chutney, maltbrød & sprøde svær
Sprængt andebryst glaseret med honning, rosen peber, kål på den gode måde & andesovs.
Crispy rice med parfait, mandelsifon & sød kirsebærsauce som sorbet. Og det smagte virkelig, lige som ris ala mande!
Etiketter: Mad, Oplevelser